Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar

De l’11 de febrer al 26 de març
Lloc: Museu de l’Art de la Pell (Carrer de l’Arquebisbe Alemany, 5, Vic)
Inauguració: Dissabte 11 de febrer a les 18.00 h
Horari del Museu:
De dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h
Dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00 h

Exposició d’Anna Dot, Ariadna Guiteras, Oscar Holloway, Maria Sevilla, Raquel Santanera, Arnau Ricard, Oskar Luko, Guillem Gallifa, Jaume Coll, Irene Gil i Col·lectiu Espai la Clota.

A cura d’Arnau Musach i Irene Solà

El projecte expositiu Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar és una celebració, una festa, un ritual en el que tanta importància té el que esdevé durant la festa (el dia de la inauguració) com les restes, residus i traces que s’acumulen durant el procés de celebració i que passaran a formar part de l’exposició.

Entenem l’art com un terreny ple de possibilitats des del qual podem descontextualitzar, jugar i construir maneres de treballar i formes d’habitar el món, i apostem per combinar diferents disciplines no únicament artístiques. Hem convidat artistes, pensadors, escriptors i investigadors que duguin a terme accions/treballs/peces durant la inauguració, que construeixin un gran i fragmentat esdeveniment/performance, i que produeixin rastres/despulles/materials (semblants al caos/desordre que queda després d’una festa).

‘Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar’ és una plataforma per fer interactuar i fer col·lidir maneres teòriques, discursives i intel·lectuals d’entendre i relacionar-se amb el món, amb maneres molt més instintives i irracionals. I alhora, investigar i descobrir posicionaments i espais entre el cap i l’estómac.

Organització: H. Associació per les Arts Contemporànies.
Col·laboració: Museu de l’Art de la Pell de Vic i ACVic. Centre d’Arts Contemporànies.