Skip to content

L’Associació

H. Associació per a les Arts Contemporànies és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat l’impuls i la realització d’activitats dirigides al foment de les manifestacions artístiques i de pensament compromeses amb les idees i les estètiques contemporànies, així com la creació, recerca i estudis en aquest camp.

H col·labora amb entitats i associacions fomentant i possibilitant que en les seves activitats es tinguin en compte aquests àmbits de la cultura i del pensament.

Des de la seva creació, l’any 1991, ha dut a terme diferents projectes i en diferents àmbits. Organitza, juntament amb altres entitats patrocinadores, la QUAM (Quinzena d’Art de Montesquiu); edita, en col·laboració amb Eumo Editorial, la col·lecció Textos sobre les Arts Contemporànies; realitza i produeix exposicions i organitza conferències i debats sobre aspectes de l’art i el pensament contemporani.

Des de 2009 ha centrat la seva activitat principalment en la gestió d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies, resultat de la seva cooperació amb l’Ajuntament de Vic i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Esperem que durant tots aquests anys haguem acomplert les vostres expectatives i que en el futur puguem continuar treballant, canalitzant i fomentant la creació, la formació i la col·laboració entre els diferents estaments del sector de les arts i la cultura.

Agraïm el suport a tots els socis, persones, entitats i institucions que fan possible la nostra tasca i ens han ajudat a realitzar aquest camí de 25+1.

Amb la voluntat de seguir aquest trajecte, us encoratgem a tots a participar de l’Associació, cadascú des dels seus àmbits i amb les seves possibilitats.

La Junta

President: Marià Dinarès
Vicepresidenta: Ana M. Palomo
Secretari: Juan Carlos Moreno
Tresorer: Miquel Bardagil
Vocals: Ferran Blancafort, Jordi Canudas, Anna Dot, Toni Ferron, Joan Enric Giménez, Ton Granero,  Jordi Lafon, Blai Marginedas, Juan Carlos Moreno, Quim Pons, Montsita Rierola, Soledat Roca i Víctor Sunyol

L’equip d’H

Direcció tècnica: Maite Palomo
Equip tècnic: Carles Arumí, Arnau Dinarès, Bruna Dinarès i Elisabet Wenceslao